Skeelerinitiatief krijgt vorm

Op 30 juli jongstleden kwamen verschillende partijen bijeen om vaart te zetten achter het plan een skeelerpiste aan te leggen in het Henk van der Griftpark.

Naast de initiatiefnemers, schoven vertegenwoordigers van onder andere de schaatsverenigingen van Breukelen, Maarssen, Vreeland, de triathlonvereniging van Breukelen, de Sportraad Stichtse Vecht en enkele geïnteresseerde individuen aan. Na een kleine avond informatieverstrekking en overleg lag de route klaar en waren de taken verdeeld.

Er werd besloten tot de oprichting van twee stichtingen voor het beheer en het gebruik van de piste en de eerste skeelervereniging in de gemeente als toegewijde afnemer. Tevens kon met deze besluiten worden over gegaan tot een marktconsultatie voor de bouw van de piste .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *