KNSB steunt het Skeelercentrum Stichtse Vecht

In een brief aan de gemeenteraad Stichtse Vecht heeft de KNSB haar steun betoogd aan het initiatief voor de aanleg van het skeelercentrum.

De bond erkende het voornemen van de gemeente om de aanleg te ondersteunen en verzocht hen voort te maken met het doorlopen van de noodzakelijke procedures zodat de opening van het centrum de viering van het 100-jarig bestaan van de IJsclub Breukelen nog zou kunnen halen.

Daarnaast bood de KNSB haar kennis en expertise aan die zonder twijfel nuttig kunnen zijn in het realiseren van het project. De KNSB heeft immers de landelijke skeeler-portofeuille onder zich en is vaker betrokken geweest bij de aanleg van skeelerpistes en -centra.

De initiatiefnemers zijn blij met deze ontwikkeling en hopen dat de gemeente gehoor zal geven aan de oproep.

Hieronder de brief van de KNSB:

25. Brief KNSB inz.SkeelercentrumStichtse Vecht